Heb je altijd al eens in een professionele studio (in Eindhoven) een mooie cover inclusief video willen opnemen? Dan heb ik nu een mooie aanbieding speciaal voor iedereen die graag een cover zou willen opnemen en kennis wil maken met de studio. Voor maar 139 euro (incl. btw) kan je nu een voucher kopen die van 1 augustus 2023 t/m 31 december 2023 geldig is voor een cover productie doordeweeks of in het weekend. De cover productie houdt het volgende in:

  • Als muziek/backing track gebruik je een zelf meegebrachte instrumental of een door mij geproduceerde piano instrumental;
  • Je neemt de zang op in mijn studio;
  • Daarna gaan we de video opnemen in 1 van de vele sets in de studio;
  • De dagen erna ben ik bezig met het afmixen van jouw zang en het bewerken van de video;
  • Daarna ontvang je de uiteindelijke video in 4k voor jouw socials. Ook ontvang je de audio als .wav en .mp3 bestanden voor eventuele distributie.

De normale prijs voor het bovenstaande is 249 euro (incl. btw). Deze speciale summer sale voucher is dus de perfecte manier om voordelig kennis te maken met de studio met een mooie cover productie als resultaat.

De voucher is te koop t/m 24 juli en er is maar een beperkt aantal verkrijgbaar. De opname dient tussen 1 augustus 2023 en 31 december 2023 plaats te vinden. 

Klik op de onderstaande foto om naar de aankoop pagina te gaan: